Om Mig

Min bakgrund

Mitt namn är Anette Andersson. Jag är uppväxt på landet i en stor familj med fyra syskon, två äldre bröder och två yngre systrar. Naturen var nära och mycket tid tillbringades utomhus.

När jag var liten ville jag bli flygvärdinna, sjuksköterska eller polis. Det blev inget av detta men jag har alltid jobbat med människor. Jag är utbildad undersköterska med erfarenhet från vårdcentral, sjukhem och äldreboenden. Jag har också arbetat i ledande position inom restaurangnäringen. Numera arbetar jag deltid i en textilbutik med att sy och sälja tyg, gardiner och sybehör.

Alternativa behandlingsmetoder har alltid intresserat mig. Redan som ung var det lika naturligt att besöka en homeopat som att besöka vårdcentralen. 

Under uppväxten blev förkylningar ofta svåra med påverkan på luftrören. För drygt 20 år sen utvecklade sig detta till astma med kortisonbehandling både i tablettform och spray. Jag kände att detta inte var bra för kroppen och sökte mig återigen till homeopatin. Efter fyra kurer var jag besvärsfri och har inte behövt någon mer behandling.

Anette 3
Anettte Bild 1

Genom min nyfikenhet på alternativ hälsa, fann jag av en ren händelse QUEXED och blev genast intresserad. Med denna kvantumteknik knyts allt samman till en helhet och vi får hjälp att läka på alla plan – fysiskt, känslomässigt och andligt. 

För egen del har jag, utöver att stärka min fysiska kropp, också förändrats mentalt. Framför allt har jag blivit bättre på att hantera stress och det har medfört att jag nu är gladare, mer positiv och mer villig att ta tag i det som behöver förändras.

Jag har genomgått grundutbildning till frekvensterapeut och påbörjar vidareutbildning till hösten. Min vårdutbildning är naturligtvis också ett fint komplement, som ger mig en bra utgångspunkt för att nå djupare förståelse för kroppen och dess funktioner.